Информации од јавен карактер

0
74

Барањето може да се достават до службеното лице за посредување при остварување на правото до информациите од јавен карактер: во канцеларија, е-маил, телефон, електронска адреса на Агенцијата за иселеништво

 

Упатство за заштитено внатрешно пријавување

Овластено лице за заштитено внатрешно пријавување:
Искра Тројачанец Најденовска
cлужбен е-маил: iskra@minisel.gov.mk

Во Агенцијата за иселеништво се именувани овие административни службеници за да дадат информации со јавен карактер:

Дора Ангелова dora@minisel.gov.mk 3118 633
Мирвете Лимани  mirvete@minisel.gov.mk  02 3 188 633

Податоци за органот:
Агенција за иселеништво

Ул. Македонија бр. 19, 1000 Скопје
Tel: 389 2 3118 633
e-mail: info@minisel.gov.mk
web: www.minisel.gov.mk

 

Податоци за функционерот:
Директор Слободан Близнаковски,

Службен е-маил: slobodan.bliznakovski@minisel.gov.mk

 

БУЏЕТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЗА 2021 ГОДИНА

БУЏЕТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЗА 2022 ГОДИНА (419 страни)

БУЏЕТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЗА 2023 ГОДИНА (415 страни)

Годишниот план за јавни набавки

 

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде