Вредните раце на членките на женската секција при МПЦ „Свети Илија“ од Мисисага

0
35

Од вредните раце на нашите домаќинки подготвени се повеќе месени производи, а наскоро и слатки.
Ве очекуваме во недела после Литургијата да ни се придружите, да се потсетите на вкусот на нашата традиција, а воедно и да ја помогнете нашата црква.

За повеќе кликнете тука

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде