Eсен во Серменин – воздушна бања на 500 мнв на Кожуф

0
63

На само 17 км од Гевгелија во зеленилото на Кожуф планина се наоѓа с.Серменин, некогаш напуштен од жителите, а сега прерасна во викенд заедница со 100-на куќи