Традиционален пикник, во организација на Здружението „Изведен“, Швајцарија

0
82
ВАЖНО ВАЖНО
Традиционален ПИКНИК, во организација на Здружение Изведен.
08.10.23.
Aarberg, Arolina.,
Целодневна забава за сите генерации.
За музичкиот дел ке се погрижат нашите соселани.
Sase Petak, Cane Trajchev, Nikola Bozinov
Традиционална скара,
Ладни пијалоци
И секако БЕСПЛАТНА порција гулаш.
Повелете ве очекуваме во најголем број…