Македонскиот камерен оркестар „Профундис“ со настап во Нови Сад

0
85
Македонскиот камерен оркестар
„P r o f u n d i s “ со диригентот Ѓурѓица Дашиќ и виолинистката Ирина Мурешану, на 25.09.2023 година во Синагогата во Нови Сад одржаа прекрасен концерт. Публиката уживаше, а членовите на оркестарот беа наградени со голем аплауз.