МКД „Св.Кирил и Методиј“ Крањ запишува нови членови

0
48
Упис на нови членови во фолклорната група при МКД „Св.Кирил и Методиј“ Крањ. Секоја недела од:
-деца и млади од 16.00ч и 17:00ч
-возрасни од 19:00ч