ВТОРА ФЕСТИВАЛСКА ВЕЧЕР НА НАШИТЕ ИСЕЛЕНИЧКИ КУЛТУРНО-УМЕТНИЧКИ ДРУШТВА ВО СТРУГА

0
132

Пред настапот во Струга кој беше проследен со голем интерес и восхит од публиката, учесниците на Иселеничкиот фолклорен фестивал во организација на Агенцијата за иселеништво го посетија Вевчани, вевчанските извори и изложбата на вевчански маски во Културниот центар.