ПОВИК ЗА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА

0
150

ПОЧИТУВАНИ ЛИКОВНИ УМЕТНИЦИ ОД ИСЕЛЕНИШТВО,

„ИСЕЛЕНИЧКАТА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА“ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ОД 12– 17 ЈУНИ ВО КРУШЕВО. СМЕСТУВАЊЕТО ЗА ПЕТ НОЌИ ВО ХОТЕЛ,ПОЛНИОТ ПАНСИОН И СЛИКАРСКИОТ МАТЕРИЈАЛ ЌЕ БИДАТ ПОКРИЕНИ ОД АГЕНЦИЈАТА ЗА ИСЕЛЕНИШТВО. ЗА ВРЕМЕТРАЕЊЕТО НА КОЛОНИЈАТА ЌЕ ТРЕБА ДА БИДАТ ИЗРАБОТЕНИ ДВЕ СЛИКИ.

Пријавување на info@minisel.gov.mk , лице за контакт Дора Ангелова