Спортски камп

0
130

Драги млади љубители на спортот,

Спортскиот камп „Охрид 2023“ ќе се одржи од 3 до 9 август 2023 година во Охрид.

На Кампот ќе учествуваат деца од 12 до 16 години.

Повелете, пријавувајте се на iskra@minisel.gov.mk

Лице за контакт Искра Тројачанец Најденовска