МКД „Охридски Бисери“ од Нова Горица бара нови членови на оркестарот

0
141
Фолклорната секција при Мкд „Охридски бисери“ – Нова Горица има потреба од член музичаршто свири на дувачки инструменти (кавал или кларинет).
Сите заинтересирани може да не исконтакрираат во порака или по електронски пат наmkd.ohridskibiseri@gmail.com или да дојдат на нашите пробиво среда 18.30-20.00 или во недела 10.00-13.00 во просториите на Точка, Градникове бригаде 25, Нова Горица.