Марија Павловска добитничка на престижната меѓународна награда „Донатело“ на Фондацијата ‘Fondazione Effetto Arte’ во Палатата Боргезе во Фиренца

0
197

Селектирана и посочена како уметник со активност на интернационално ниво, Марија Павловска, e добитничка на престижната меѓународна награда ‘Донатело’ “ 1• International Prize Donatello “ на Фондацијата ‘Fondazione Effetto Arte’ во Палатата Боргезе во Фиренца, во присуство на колекционери, новинари, политичари и љубители на уметноста.

Повеќе можете да прочитате ТУКА