Thirrje për pjesëmarrje në Festivalin folklorik të mërgatës

0
210

Drejtura Shoqërive Kulturore Artistike nga mërgata

Thirrje për pjesëmarrje në Festivalin folklorik të mërgatës

Të nderuar,

Agjencia për Emigracion organizon Festival folklorik të mërgatës në Ohër, nga 16-20 korrik 2023. Akomodimin dhe organizimin e festivalit në përgjithësi do të mblulohet nga ana e Agjencisë për Emigracion. Obligimi i juaj është që vet të organizoni transportin e udhëtimit deri në Ohër. Në festival mund të marrin pjesë grupet folklorike nga mërgata, të cilët gjatë qëndrimit në Ohër do t’iu sigurohet me nga dy prezentime folklorike në Ohër, eskurzione dhe puntori tematike.

Për informatat më të hollësishëm rreth programit dhe akomodimit hotelerik do ju njoftojmë në kohë.

Për pjesëmarrjen tuaj të na konfirmoni në e-mailin: biljana@minisel.gov.mk

Personi për kontakt: Billjana Kostova