Нова управа на Женската секција при МПЦ „Света Недела“ во Ејџекс

0
136

На 12ти Февруари, 2023 година, во Света Недела МОЦ заклетва ќе положи новата управа на Женската Секција. Ние им пожелуваме успешна работа во нивниот двогодишен мандат.