THIRRJE PËR PJESËMARRJE NË SHKOLLËN VERORE

0
229

Тë nderuar,

Shkollë Verore në gjuhën shqipe dedikuar për fëmijët e mërgatës, do të mbahet prej më datë 26 korrik deri më 1 gusht 2023, në Ohër.

Mosha e fëmijëve duhet të jetë prej 12-16 vjeç.

Përveç mësimit të gjuhës, do të mbahet edhe puntori edukative, aktivitete sportive, ekskursione dhe vizita të vendeve interesante në Ohër me rrethinën.

Transporti deri në Ohër do të jetë në organizim të prindërve.

Ju lutemi pjesmarrjen tuaj të na konfirmoni në adresën elektronike si vijon:

nusret@minisel.gov.mk

Personi për kontakt: Nusret Kovaçi