Македонските сопружници Митре и Катерина отворија пекарница во Сингапур – името кои и го дадоа привлекува уште повеќе муштерии

0
201

Македонските сопружници Митре Крајоски (53) и Катерина Крајоски (39) во далечниот Сингапур отворија Пекарница која служи Eвропски пецива што за оваа држава е несекојдневно.

Парот кој има две деца – својата приказна ја почнал со отварање на кафуле во трговскиот центар Катонг минатиот јули, по што го прошириле својот бизнис на втора локација во трговскиот центар Ситилинк во април оваа година.

Повеќе можете да прочитате ТУКА