ПОВИК ЗА ЛЕТНА ШКОЛА

0
599

Почитувани,

Летната Школа по македонски  јазик наменета за децата од иселеништво ќе се одржи од 26 јули до 1 август 2023 година во Охрид.

Возраста на децата треба да е од 12-16 години.
Покрај  наставата за јазикот ќе се одржуваат едукативни работилници, спортски активности и посети на знаменитости во Охрид и околината.

Превозот до Охрид ќе биде во организација на родителите.
Ве молиме присуството да го пријавите на: 

biljana@minisel.gov.mk 

Лице за контакт Билјана Костова