„ИСЕЛЕНИЧКИ ПОЕТСКИ СРЕДБИ“

0
466

ПОЧИТУВАНИ ПОЕТИ ИСЕЛЕНИЦИ,

„ИСЕЛЕНИЧКИТЕ ПОЕТСКИ СРЕДБИ“ ЌЕ СЕ ОДРЖАТ ОД 25 – 27 МАЈ 2023 ГОДИНА ВО СКОПЈЕ. СМЕСТУВАЊЕТО ЗА ДВЕ НОЌИ ВО ХОТЕЛ И ПОЛУПАНСИОНСКИТЕ УСЛУГИ ЌЕ БИДАТ ПОКРИЕНИ ОД АГЕНЦИЈАТА ЗА ИСЕЛЕНИШТВО.

Пријавување на info@minisel.gov.mk , лице за контакт Дора Ангелова