ОБЈАВА НА ЛЕТНИТЕ АКТИВНОСТИ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА 2023 ГОДИНА

0
334

Драги наши,

Агенцијата за иселеништво, на ваше барање, уште во 2022 година ги објавува своите Летни активности за 2023 година:

  1. Поетски фестивал од 25 – 27.05.2023 година
  2. Ликовна колонија од 12 – 17.06.2023 година
  3. Фолклорен фестивал од  16 – 20.07.2023 година
  4. Летна школа за изучување македонски јазик од 26.07 – 01.08.2023
  5. Спортски камп од 03 – 09.08.2023 година
  6. Златно славејче – крај на октомври или почеток на ноември

Подеталните информации за нашите Летни активности ќе ги добиете штом ќе ги имаме и ние.

Со почит,

Агенција за иселеништво