Настава по македонски јазик од далечина

0
239

Почитувани,

Од оваа седмица има промена во термините за наставата по македонски јазик од далечина кои ги води Училиштето за странски јазици Логос Плус.

Часовите по македонски јазик ќе се одржуваат по следниот распоред, на истите линкови соодветно:

ВТОРНИК, ОД 19.00 – 20.30 ЧАСОТ

СРЕДА, ОД     19.00 – 20.30 ЧАСОТ

ЧЕТВРТОК ОД  19.00 – 20.30 ЧАСОТ

Ве очекуваме  и секое добро!

Контакт:   biljana@minisel.gov.mk