Настава по македонски јазик од далечина

0
671

Почитувани,

Од оваа седмица има промена во термините за наставата по македонски јазик од далечина кои ги води Училиштето за странски јазици Логос Плус.

Часовите по македонски јазик ќе се одржуваат по следниот распоред, на истите линкови соодветно:

ПОНЕДЕЛНИК, 19.00 ЧАСОТ, ПОЧЕТНО НИВО

СРЕДА, ЧЕТВРТОК ОД 19.00 ЧАСОТ, НАПРЕДНО НИВО

https://meet.google.com/cmv-yxiz-eed

Забелешка: сите пријавени  ученици може да присуствуваат на  сите часови.

Часовите ќе се одржуваат на платформата GOOGLE MEET  на следниов линк кој е постојано валиден за часовите во  понеделник, среда и четврток:

https://meet.google.com/cmv-yxiz-eed

Ве очекуваме  и секое добро!

Контакт:   biljana@minisel.gov.mk