Д-р Васкоска научен истражувач од Мелбурн

0
351

Во Националната недела на науката, што во август секоја година се одржува во Австралија со повеќе од 1,000 настани ширум земјата, ви ја претставуваме д-р Розита Васкоска, научен истражувач од Мелбурн со специјализација во областа на храната.