Дејан Милошевски – Чобачо велнес шампион на Нортвестерн Универзитетот

0
238

Во објаснувањето се дека велнес шампионите се страстни во поддршка на здравјето на вработените, како и претставување на нивните департманти во сите процеси поврзани со управувањето на велнес програми во Нортвестерн Универзитетот.

„Запознајте го овонеделниот велнес шампион Дејан Милошевски, финансиски координатор, кој ги претставува вработените и Кардиоваскуларен институт Блум, Одделение за клинички испитувања, Фајнберг медицинска школа при Нортвестерн Универзитетот.

Повеќе можете да прочитате тука