Нова победа на „Престон“

0
260
Овој ден е за уживање, Престон!
Нашите мажи од Престон Лајонс ја обезбедија круната NPL3 со победа над Бокс Хил од 3-0, пред прославите (и шампањот) да потечат пред стотици верни фанови на Престон Лајонс