Адреналински викенд во Крушево

0
202

Со поставување на кампот на Мечкин Камен денеска во 10 часот почнува 8. издание на фестивалот „Крушево низ корија“. Организаторите најавуваат викенд полн со активности, планинарски и велосипедски тури, дегустација на храна, перформанс, прокеции на филмови и музика.