Fitues i çmimit “Stojan Hristov” për librin me përmbledhje poezish “Gravitacija” është autorja Emillija Todorova nga Sidnei i Australisë

0
204

Në pajtim me Vendimin e Komisionit të jurisë pranë Mbrëmjeve Strugane të Poezisë për çmimin “Stojan Hristov” për librin më të mirë me poezi nga mërgimtari të cilën e ndan Agjencia për Emigracion, fitues këtë vit është autorja Emillija Todorova nga Sidnei i Australisë, me përmbledhje poezi “Gravitacija”

Në emër të drejtorit Sllobodan Blliznakovski dhe në emër të punonjësve i urojmë për çmimin autorës dhe i dëshirojmë suksese në krijimtarin e mëtutjeshme.