Дејан Милошевски – Чобачо велнес шампион на Нортвестерн Универзитетот

0
506

Уште едно прознание за нашиот каратист во САД, Дејан Милошевски – Чобачо. Дејан Милошевски е претставен како велнес шампион на Нортвестерн Универзитетот.

Повеќе можете да прочитате тука