Илинден прославен и во Перт

0
277
Посебна благодарност до сите што присуствуваа и се приклучија на церемонијата за полагање венци во клубот Илинден
Беше прекрасно да се види млади и стари како ги поддржуваат нашите традиции и го слават нашиот најважен национален ден.
Браво за сите луѓе што дојдоа со мали деца !!!!
Се надеваме дека секој уживаше во настанот и во вкусната Погача, Мезе и слатки.
ВИ БЛАГОДАРАМ ДАМИ ЗА ВАШИОТ ТРУД.!!
Да живее Македонија !!
Најубави желби на сите.