Во раните утрински часови учениците на Летната школа имаа спортски активности и игри во кругот на хотелот

0
402

Во раните утрински часови учениците на Летната школа секојдневно имаат спортски активности и игри во кругот на хотелот. Дел од наставата по македонски јазик наставничката ја води во природа и интерактивно преку игри, квизови и многу интересни содржини децата го учат македонскиот јазик