Vazhdon mësimi në Shkollën verore për fëmijët e mërgimtarëve në Ohër

0
300
Vazhdon mësimi në Shkollën verore për fëmijët e mërgimtarëve në Ohër
Në vazhdim e sipër është duke u mbajtur mësimi në Shkolla verore për fëmijët e mërgimtarëve në Ohër, e organizuar nga Agjencia për Emigracion. Përveç mësimit të gjuhës maqedonase, nxënësit rekrijonë dhe shoqërohen nëpërmjet aktiviteteve sportive dhe lojrave në ujë.
Sot sipas programit të parashikuar, grupi pati organizuar vizitën e Kalasë së Saumilit, Pllaoshnik, Universitetin e Shën Klimentit dhe Amfiteatrin e lashtë dhe në duqanin e perlave të familjes Filevi, e dëgjuan legjendën e perlës së Ohrit dhe mënyrën e prodhimit.
Nxënësit ishin shumë të kënaqur nga Shkolla verore dhe me padurim presin aktivitet e radhës!