Në Ohër përfundoi festivali folklorik i mërgimtarëve

0
353
Në Ohër përfundoi festivali folklorik i mërgimtarëve
Të gjithë pjesëmarrësit u ndan të kënaqur me organizimin, qëdrimin dhe shoqërimin, si dhe mediat e afërta që ndan lajme, ndërkaq valltarët dhe këngëtarët tanë, ruajtësit e folkorit maqedonas, u larguan me shpresë që përsëri do të marrin pjesë për të parë në atdhe.