Македонецот од Австралија го промовира новиот роман

0
301

Охрид, 12. јули 2022

– Во Градската библиотека „Григор Прличев“ во Охрид, утре ќе биде промовиран романот „Надеж“ од Ване Николоски, наш автор кој живее во Австралија, писател и голем вљубеник во природата и својот Охрид.

повеќе на линкот