Македонецот Даниел по вторпат доби градоначалнички мандат во германски град

0
325

На 25 мај годинава Илиев положи заклетва за втор мандат, откако на 6 март освои 85.4% од гласовите. На крајот од најновата седница на градскиот парламент во градското собрание, првиот човек на градскиот совет Алфред Рост повторно го задолжи Илиев совесно да си ги извршува обврските и му положи заклетва.

Повеќе на линкот