Промоцијата на четири книги од  авторката Авторката Оливера Јовановска од Мелбурн, на 13-ти  јуни 2022 година

0
458

Почитувани,

Ни претставува чест и задоволство да Ве поканиме на промоцијата на четири книги од  авторката Авторката Оливера Јовановска од Мелбурн, Австралија. Промоцијата ќе се одржи во Друштвото на писателите на Македонија на 13-ти  јуни 2022 година,  во 13:00 часот.

Писателката Јовановска пред јавноста ќе се претстави со делата: „Одмрзнати чувства”, „Неостваренa љубов”, „Магични љубовни зборови”, „ Лавиринт на вистината”.

Оливера Јовановска е  член на Литературното друштвото „Глигор Прличев” од Сиднеј.

Промотор ќе биде Лилјана Стоилковска и проф. Васил Тоциновски

Со почит,